GROEPSLESSEN Breda

Bij BravePT Bieden We Opwindende Groepstrainingen Aan, Met Groepen Variërend Van 4 Tot Maximaal 16 Personen. In Onze Groepslessen Staat Individuele Aandacht Voorop. Hoewel We Werken Met De Groep, Schalen We De Lessen Op Maat Voor Elk Individu, Zodat Iedereen Op Zijn Of Haar Niveau Kan Trainen.

Elke Les Staat In Het Teken Van Verschillende Spiergroepen. Soms Richten We Ons Op Één Specifieke Groep, Zoals Benen, Terwijl Andere Keren Een Volledige Full Body Workout Op Het Programma Staat. Onze Groepstrainingen Bieden Veel Variatie, Waarbij Sommige Lessen Gericht Zijn Op Krachttraining, Andere Op Het Verbeteren Van De Conditie En Weer Andere Combinaties Van Kracht, Conditie En Mobiliteit Om Het Lichaam Weer Los Te Maken Na Een Intense Sessie.

In Onze Groepslessen Houden We Het Leuk En Uitdagend. Niet Alle Oefeningen Hoeven Individueel Te Worden Uitgevoerd; Soms Werk Je Samen Met Een Trainingspartner In Duo’s Of Teams. In Teamverband, Vaak 3 Tegen 3 Of 4 Tegen 4, Gaan De Teams De Strijd Met Elkaar Aan Om Als Eerste Klaar Te Zijn Met Een Uitdagende Reeks Oefeningen.

Daarnaast Kunnen Onze Groepslessen Ook Worden Aangevraagd Als Kickbokslessen. In Deze Speciale Sessies Richten We Ons Volledig Op Alle Facetten Van Het Kickboksen. Of Het Nu Gaat Om Techniek, Conditie Of Het Ervaren Van Een Echte Kickbokssfeer, Wij Zorgen Ervoor Dat Onze Kickbokslessen Een Onvergetelijke Ervaring Worden!

Kies Voor Onze Groepstrainingen Bij BravePT En Ervaar De Kracht Van Samen Trainen, Met Individuele Aandacht En Gegarandeerd Plezier!

Boek nu een proefles

Ervaar Brave PT zelf! Vraag nu een proefles aan en ontdek onze persoonlijke begeleiding. Meld je aan en begin vandaag nog aan jouw fitnessreis!

 
 

  Locatie

  Onze lessen worden gegeven op de volgende locatie:

  Grenssteen 27a, 4815 PP Breda, Netherlands

  Maandag – Zondag:
  Enkel op afspraak

  Feisal Elmi Kickbokser
  Personal Trainer

  Feisal Elmi

  Copyright 2023 BravePT.nl 
  Close
  BravePT personal trainer breda

  We zijn meer dan alleen een personal trainer bedrijf. Bij Brave PT geloven we in het potentieel van iedere individu. We dagen je uit, zowel fysiek als mentaal, om jezelf te overtreffen en grenzen te verleggen.

  Working hours

  Monday – Zondag:
  07:00 – 22:00

  Volg ons op
  About