KICKBOKSEN BREDA

Ontdek De Kracht Van 1-Op-1 Kickbokslessen Bij BravePT! Onze Gepersonaliseerde Sessies Bieden De Perfecte Combinatie Van Technische Training En Intensieve Core Oefeningen. Samen Werken We Aan Het Verbeteren Van Jouw Kickbokstechniek Terwijl Je Op De Pads Combinaties Maakt En Trappen Uitvoert Op Trapkussens.

Of Je Nu Fit Wilt Worden, Technisch Beter Wilt Kickboksen, Jezelf Wilt Voorbereiden Op Een Vechtpartij, Gewicht Wilt Verliezen, Je Conditie Wilt Verbeteren, Of Je Mobiliteit Wilt Vergroten, Onze Kickbokslessen Zijn Afgestemd Op Jouw Specifieke Doelen.

Bij BravePT Tillen We Zowel Beginners Als Gevorderde Vechters Naar Een Hoger Niveau. Onze Ervaren Trainers Bieden Amateurs De Mogelijkheid Om Hun Vaardigheden Te Ontwikkelen, Terwijl We Vechters Dat Extra Zetje Geven Om Zich Voor Te Bereiden Op Een Gevecht.

Met Jarenlange Ervaring In De Ring Als Vechter En Coach, Is BravePT De Juiste Keuze Om Je Klaar Te Stomen Voor De Strijd. Kom Trainen Met Ons En Ontdek Hoe Je Jouw Kickboksvaardigheden Naar Nieuwe Hoogten Kunt Brengen. Laat Ons Je Begeleiden Op Jouw Weg Naar Succes In De Ring!

Boek nu een proefles

Ervaar Brave PT zelf! Vraag nu een proefles aan en ontdek onze persoonlijke begeleiding. Meld je aan en begin vandaag nog aan jouw fitnessreis!

 
 

  Locatie

  Onze lessen worden gegeven op de volgende locatie:

  Grenssteen 27a, 4815 PP Breda, Netherlands

  Maandag – Zondag:
  Enkel op afspraak

  Feisal Elmi Kickbokser
  Personal Trainer

  Feisal Elmi

  Copyright 2023 BravePT.nl 
  Close
  BravePT personal trainer breda

  We zijn meer dan alleen een personal trainer bedrijf. Bij Brave PT geloven we in het potentieel van iedere individu. We dagen je uit, zowel fysiek als mentaal, om jezelf te overtreffen en grenzen te verleggen.

  Working hours

  Monday – Zondag:
  07:00 – 22:00

  Volg ons op
  About