Personal Trainer Breda

Verlang je naar een trainingservaring waarbij jij centraal staat? Zoek niet verder. Bij Brave PT bieden we 1-op-1 trainingen aan met onze ervaren personal trainers.

Waarom kiezen voor onze 1-op-1 trainingen? Omdat we geloven in jouw unieke reis naar een gezonder, fitter leven. Bij ons krijg je de volledige aandacht die je verdient. Onze personal trainers zijn er om jou te begeleiden, te motiveren en te inspireren.

Wat maakt ons anders? We creëren een omgeving waarin jij je op je gemak voelt. Train in maximale privacy, zonder de drukte van een overvolle sportschool. Hier draait alles om jou en jouw doelen.

Dus, geniet in alle rust van jouw training en werk in jouw eigen tempo naar jouw doelen toe. Bij Brave PT staan we klaar om jou te helpen jouw fitnessdoelen te bereiken, één op één.

Boek nu een proefles

Ervaar Brave PT zelf! Vraag nu een proefles aan en ontdek onze persoonlijke begeleiding. Meld je aan en begin vandaag nog aan jouw fitnessreis!

 
 

  Locatie

  Onze lessen worden gegeven op de volgende locatie:

  Grenssteen 27a, 4815 PP Breda, Netherlands

  Maandag – Zondag:
  Enkel op afspraak

  Feisal Elmi Kickbokser
  Personal Trainer

  Feisal Elmi

  Copyright 2023 BravePT.nl 
  Close
  BravePT personal trainer breda

  We zijn meer dan alleen een personal trainer bedrijf. Bij Brave PT geloven we in het potentieel van iedere individu. We dagen je uit, zowel fysiek als mentaal, om jezelf te overtreffen en grenzen te verleggen.

  Working hours

  Monday – Zondag:
  07:00 – 22:00

  Volg ons op
  About