a
Once upon a time

Over ons

Brave PT

Welkom bij Brave PT – waar dapperheid, motivatie en persoonlijke groei hand in hand gaan. We zijn hier om jou te inspireren en aan te moedigen om jezelf te herpakken en te ontdekken wie je werkelijk bent.

Bij Brave PT geloven we in echt persoonlijk contact. We luisteren naar jouw verlangens, behoeften en doelen – ook diegenen die niet altijd uitgesproken worden. Onze lessen zijn op maat gemaakt en geen one-size-fits-all aanpak, want jij bent uniek.

Met jarenlange ervaring als kickbokser in de ring en in de sportschool, kunt u vertrouwen op onze trainer Feisal Elmi. Hij zal u horen, motiveren en begeleiden op uw reis om weer fit en comfortabel in uw eigen huid te voelen.

Bij Brave PT gaat het niet alleen om fysieke training, maar om het creëren van een mindset van vastberadenheid en veerkracht. Dus durf vandaag dapper te zijn, sluit je aan bij Brave PT en ontdek het beste in jezelf. Samen zetten we de eerste stap naar een gezonder, sterker en gelukkiger leven!

Brave PT personal trainer breda
BravePT Personal trainer breda

Missie & Visie

Missie van BravePT:

Bij BravePT geloven we dat sporten een krachtig middel is om niet alleen de fysieke maar ook de mentale gezondheid van mensen te bevorderen. Onze missie is om mensen terug op hun benen te helpen door middel van sport en beweging. We zijn gepassioneerd en overtuigd van de positieve impact die sporten kan hebben op het leven van mensen.

Visie van BravePT:

Bij BravePT streven we ernaar om mensen te inspireren en te begeleiden op hun reis naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. We willen dat onze klanten zich beter voelen, beter in hun vel zitten en sterker en met meer zelfvertrouwen door het leven gaan. We willen hen helpen herontdekken wie ze werkelijk zijn en terug te vinden wat ze misschien vergeten zijn.

Onze visie is om een omgeving te creëren waarin persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. We streven ernaar om een veilige en ondersteunende ruimte te bieden waar onze klanten zich kunnen uitdagen en grenzen kunnen verleggen. Bij BravePT geloven we in het belang van maatwerk en persoonlijke aandacht, zodat iedereen de begeleiding en motivatie krijgt die ze nodig hebben.

We willen een positieve verandering teweegbrengen in het leven van onze klanten en hen helpen om hun volledige potentieel te bereiken. Onze visie is om mensen te laten zien dat ze sterker zijn dan ze denken en dat ze in staat zijn om hun doelen te bereiken met de juiste mindset en begeleiding.

Brave PT personal trainer breda
Close
BravePT personal trainer breda

We zijn meer dan alleen een personal trainer bedrijf. Bij Brave PT geloven we in het potentieel van iedere individu. We dagen je uit, zowel fysiek als mentaal, om jezelf te overtreffen en grenzen te verleggen.

Working hours

Monday – Zondag:
07:00 – 22:00

Volg ons op
About